Logo 10Ability alb
EEN_small_RGB
Enterprise Europe Network este o inițiativă a Comisiei Europene care sprijină întreprinderi, organizații de sprijinire a mediului de afaceri, institute de cercetare, universități, centre tehnologice, agenții de dezvoltare din peste 50 de țări, incluzând cele 27 state membre ale Uniunii Europene, țările candidate, țările membre ale Spațiului Economic European și alte țări terțe.
Scopul Enterprise Europe Network este de a ajuta întreprinderile mici și mijlocii să își dezvolte potențialul de inovare și să le sensibilizeze cu privire la politicile Comisiei Europene. Având aproape 600 de puncte de contact și 3.000 de angajați cu experiență, EEN este cea mai largă rețea din Europa care oferă servicii de informare și consultanță pentru IMM-uri.
Detalii suplimentare puteți afla accesând pagina web dedicată http://een.ec.europa.eu
Harta ERBSN
ERBSN
Macroregiunea 2
Regiunile Nord-Est și Sud-Est
Harta PROSME
PROSME
Macroregiunea 3
Sud Muntenia și București-Ilfov
10Ability.eu face parte din consorțiile ERBSN și PROSME, acoperind județele din Moldova, Dobrogea, Muntenia și București-Ilfov alături de alte organizații partenere care oferă servicii de suport pentru managementului inovării, sustenabilitate, digitalizare și internaționalizarea afacerilor organizațiilor interesate din România.
Cele mai importante servicii oferite de consorțiile ERBSN și PROSME IMM-urilor fac parte din categoriile internaționalizare, inovare, digitalizare și sustenabilitate.
Internaționalizare
Internaționalizare
identificare de parteneri de afaceri prin acces la baza de date Enterprise Europe Network și promovarea ofertei de produse/ servicii prin realizarea unui profil în platforma EEN.
Organizare de misiuni economice
Organizare de misiuni economice
participare la evenimente de brokeraj (parteneriate B2B) pentru dezvoltarea de relații internaționale între IMM-uri, cooperare comercială sau tehnologică.
Accesare fonduri europene
Accesare fonduri europene
informații și consultanță privind sursele de finanțare disponibile la nivel național și european. Sprijin pentru identificarea de parteneri pentru proiectele de cercetare-dezvoltare.
Consultanță privind legislația europeană
Consultanță privind legislația europeană, standarde, drepturi de proprietate intelectuală
furnizarea de informații și asistență practică asupra oportunităților și reglementarilor de piață, legislației europene și politicilor relevante unei companii sau sector de activitate, drepturi de proprietate intelectuală, standarde europene, informații despre licitații publice internaționale etc.
Feedback privind legislația UE
Feedback privind legislația UE
implicarea IMM-urilor și mediului de afaceri în procesul de policy-making, prin transmiterea de feedback către Comisie și monitorizarea implementării politicilor Uniunii Europene în domeniul competitivității, sustenabilității, digitalizării și inovării cu ocazia consultărilor publice europene.
Sustenabilitate
Sustenabilitate
Sustenabilitate
Logo UE
Logo EEN RO